За Созопол

Созопол е един от най-старите български черноморски градове, основан още в IV-III хилядолетие преди новата ера.

Разположен е на 35 км. южно от Бургас с население 5000 постоянни жители, които през активния туристически сезон нарастват до 65 000 души.

Тук ще откриете завладяваща атмосфера на античността, отразена в старинната архитектура на созополските къщи. Ще почуствате разликата между настоящето и миналото, което напомня за себе си.

Разхождайки се в стария град Созопол, може да видите двата противоположни бряга на полуострова. От едната страна се вижда остров Св.Иван, докъдето може да си направите разходка с кораб, а от другата страна може да се разходите по панорамната крайбрежна алея „Южна крепостна стена и кула“ от която се вижда новия град.

Ако търсите спокойствието и романтиката за вашата почивка, може да я откриете в най-красивия и романтичен черноморски курорт Созопол.

Polina Beach

welcome

Къща за гости Polina Beach се намира в новата част на град Созопол на 10 минути разстояние от най-големия и красив плаж Хармани...

За Созопол

welcome

Созопол е един от най-старите български черноморски градове, със завладяваща антична атмосфера и старинна архитектура...

За контакти

welcome

град Созопол – местност Мисаря
до почивна станция на МВР
телефон: +359894 433 178
polinabeach.sozopol@gmail.com