Общи условия

E
Преди да направите своята резервация на www.polinabeach.com ,моля да се запознаете внимателно с условията ни в случай, че решите да анулирате/отмените резервацията си:
Резервацията е гарантиране при предплащане 30% от стойността й. Плащането се извършва по банков път на посочената по-долу банкова сметка:

ACCOUNT NAME:

Ивкон 22 ООД
BG92UNCR70001523181654
BIC/SWIFT
UNCRBGSF

Булстат 147107266
МОЛ: Теодор Корестилов

E

Анулиране:

При анулиране на резервацията до 14 дни преди датата на настаняване, предплатената сума се възстановява от Ивкон 22 ООД.

При анулиране на резервацията 14 и по-малко дни до датата на настаняване, предплатената сума се задържа от Ивкон 22 ООД като неустойка.

При късна анулация -1 ден преди пристигане или неявяване / No Show/, Ивкон 22 ООД е в правото си да задържи изцяло депозита по резервацията.

При съкращаване на престоя в Хотела, клиентът дължи неустойка – 50% от стойността на оставащите нощувки.

Кореспонденцията между Клиента и Ивкон 22 ООД трябва да бъде в писмен вид, с писмено потвърдена от нас анулация.

s

В случай на потвърдена от нас анулация, моля да изпратите на имейл polinabeach.sozopol@gmail.com банкова сметка за възстановяване на сумата. Възстановяването на сумата от банката става съгласно нейната политика, но не повече от 30 дни след потвърждение на анулацията.

E

Настаняване:

Настаняването е след 14:00 часа

Z
Ако желаете по-ранно настаняване или по-късно освобождаване, моля попитайте дали е възможно и какви са финансовите условия.

E

Напускане:

Напускането e до 12:00 часа

s

При късно освобождаване – до 16:00 часа се доплаща 50 % от стойността на нощувката.

При освобождаване след 16:00 часа се заплаща 1 пълна нощувка.